aboutus

Shanghai LIVIC Filtration System Co., Ltd.

Shanghai LIVIC Filtration System Co., Ltd. Shanghai LIVIC Filtration System Co., Ltd. Shanghai LIVIC Filtration System Co., Ltd.
1 2 3
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: LIVIC
Aantal werknemers: >100以上
Jaarlijkse omzet: >7 Million
Opgericht Jaar: 2009
Export pct: 50% - 60%
Ongeveer ons
-01-
Inleiding

LIVIC is het toonaangevende, toonaangevende industriële filtratiebedrijf in China met meer dan 10 jaar ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in zelfreinigende filtratietechnologieën en procesfiltratietechnologieën. Wij bedienen de industrieën zoals petrochemie, fijnchemie, waterbehandeling, pulp en papier, auto-industrie, voedsel en drank, marine, metaalbewerking, enz. Onze verschillende zelfreinigende filtratietechnologieën zijn van toepassing op de onbewerkte wateren, circulerend koelwater , oliën, chemicaliën en polymeren.

Wij leveren hoogwaardige filtratieproducten en bieden professionele services aan vele internationale grote bedrijven en toonaangevende bedrijven in China. We zijn ervaren in de projectsamenwerking met engineeringbedrijven. Wij kunnen filtratiesystemen ontwerpen en produceren volgens internationale en specifieke industriële normen en volgens de vereisten van het filtratieproces van de klant. Wij leveren filtratieproducten van wereldklasse. Als u filtratieproducten met een hogere standaard voor prestaties, kwaliteit, veiligheid en service aanvraagt, kan LIVIC uw partner met het vertrouwen zijn.

Tot onze klanten van het engineeringbedrijf behoren Worley Parsons, DURR, Lurgi, Tetrapak, Bayer Technology Service, Foster Wheeler, SEI (Sinopec Engineering Incorporation), HUALU, Desmet Ballestra, ABB, enz. Tot onze eindgebruikers behoren BASF, Sinopec, Wacker, CNOOC, Akzo Nobel, Invista, DSM, LANXESS, Honeywell, Nalco, etc. De uitstekende reputatie van LIVIC, hoogwaardige filtratieproducten en professionele ontwerpmogelijkheden en service winnen brede erkenning.

LIVIC werd opgericht in 2009 met 10 miljoen CNY maatschappelijk kapitaal (volgestort) en heeft ongeveer 100 werknemers. Het marketingcentrum en technologiecentrum van LIVIC bevinden zich in Shanghai, China. We hebben twee productiebases, één in Shanghai en nog een in de provincie Jiangsu. LIVIC heeft de ISO9001: 2015-certificering behaald, voert het ISO 9001-kwaliteitsmanagementsysteem en de ontwerp-, fabricage- en inspectienorm ASME / GB150 volledig uit, produceert filterapparatuur en precisie-elementen volgens het gestandaardiseerde proces. LIVIC investeert consequent in het onderzoek en de ontwikkeling van filtratietechnologie en krijgt een aantal octrooien. Vanwege de uitstekende markttransformatie van O & O-prestaties, is LIVIC sinds 2015 Shanghai High-tech Enterprise dat is goedgekeurd door de overheid van Sjanghai.

LIVIC is een professioneel filtratiebedrijf met het geglobaliseerde bedrijf en het netwerk van verkoop en service over de hele wereld. We hebben vestigingen in grote steden in China, zoals Beijing, Guangzhou, Chengdu en Xi'an. We hebben ook agentschappen in België, Noorwegen, de VS, Canada, Korea, Indonesië, India, Australië, Zuid-Afrika, de Verenigde Arabische Emiraten, enz. Ons netwerk zal snel op uw verzoek reageren en u de lokale ondersteuningsdienst voor filtratie aanbieden.

Wereldwijd verkoopservicenetwerk


-02-
Geschiedenis

LIVIC was opstelling in 2009 met 10 miljoen CNY geregistreerd kapitaal en heeft ongeveer 110 werknemers. Het op de markt brengende centrum van LIVIC en het technologiecentrum worden gevestigd in Shanghai. Wij hebben twee productiebasissen, in Shanghai en andere in Jiangsu-Provincie. LIVIC heeft ISO9001 overgegaan: de certificatie van 2008, voert ISO9001-ruim kwaliteitsbeheersysteem uit en het ASME/GB150-ontwerp, vervaardiging en inspectienorm, veroorzaakt filtermateriaal en precisieelementen volgens het gestandaardiseerde proces. LIVIC investeert consistantly het onderzoek en de ontwikkeling van filtratietechnologie en wordt een aantal octrooien. wegens de uitstekende markttransformatie van R&D werden de verwezenlijkingen, LIVIC goedgekeurd als High-tech Onderneming van Shanghai door de Overheid van Shanghai in November, 2015.

-03-
Dienst

Wij leveren de producten van de hoge normfiltratie en bieden de professionele diensten aan vele internationale grote bedrijven en industrie-leidende bedrijven van China aan. Wij zijn ervaren in de projectsamenwerking met techniekbedrijven. Wij kunnen filtratiesystemen per internationale universele en specifieke de industrienormen en op het vereiste van het de filtratieproces van de klant ontwerpen en vervaardigen. Wij leveren producten de van wereldklasse van de kwaliteitsfiltratie. Als u filtratie om producten met de hogere normprestaties, kwaliteit, veiligheid en dienst verzoekt, kan LIVIC uw vertrouwen-waard partner zijn.

-04-
Ons Team

Co. van het de Filtratiesysteem van Shanghai LIVIC, Ltd.

1 de Structuurgrafiek van de bedrijforganisatie

 

 2 verklaring van Code en Werknemersdetails 

Code Afdeling
A Algemene Manager
B Verkoopdienst.
C Technologiedienst.
D Productdienst.
E Admin. En u-Dienst.
F Aankoopdienst.
G Financiële Dienst.

 

 

Contactgegevens