products

Teruggewonnen Water Automatische Zelfreinigende Filter 50 - 3000m ³ /H Debietwaaier

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: LIVIC
Certificering: ISO9001/SGS
Modelnummer: GFK
Min. bestelaantal: 1 pc
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Polywood
Levertijd: 60 het werkdagen
Levering vermogen: 100pcs per jaar
Contact nu
Gedetailleerde informatie
HUISVESTEND NAT DEELmateriaal: CS/316L/2205 duplexss Filtratiegraad: 15-300 micron
TOEPASSELIJKE VLOEISTOF: zeewater, zoet water, ander ruw water DEBIETwaaier: 503000m ³ /h
INHAM & AFZETgrootte: DN80-DN600 STANDAARDontwerpdruk: 1.0MPA
Hoog licht:

Process Water Filter

,

Auto Self Cleaning Filter


Productomschrijving

De Automatische Zelfreinigende Filter van de ruw Waterbehandeling, GFK-Reeks voor Teruggewonnen Water

 
 
Beschrijving

 

GFK-is de reeks automatische zelfreinigende filter de in het bijzonder ontworpen hoge prestatiesfilter door LIVIC voor de water fijne filtratie. De automatische zelfreinigende filter kan de opgeschorte vaste lichamen, sediment en planktons van het water efficiënt verwijderen. De automatische zelfreinigende filter maakt en regenereert het filterscherm met de meest efficiënte en stabiele zuigingspijp die principe back-flushing schoon. Het kan efficiënte zelfreinigende prestaties en het werk onophoudelijk met één enkele filter houden. Het back-flushing onderbreekt niet het proces van de waterfiltratie. Toegepast met het innovatieve ontwerp van LIVIC, is de zelfreinigende filter van GFK universeel voor diverse watertypes met inbegrip van het ruwe water. Het kan voor een lange termijn zonder defect en onderhoud lopen. GFK-bereikt de reeks zelfreinigende filter het internationale prima niveau in de standaard, lopende prestaties van het productontwerp en kwaliteit, die aan het meest veeleisende vereiste van eind - gebruikers voldoet.

 

Het water stroomt binnen in het scherm van de filterinham, krijgt door het scherm en vloeit van de afzet weg. De onzuiverheidsdeeltjes worden geblokkeerd door het het schermnetwerk. Na de accumulatie van meer deeltjes, neemt de daling van de filtratiedruk toe om waarde (gewoonlijk 50 KPa) vooraf in te stellen. Het controlesysteem brengt de het schoonmaken opeenvolgingen teweeg. Open de back-flushing klep A en de hulp back-flushing pomp. De toestelmotor drijft tegelijkertijd de vergeldende scanner. De dual-channel back-flushing buis beweegt en maakt binnen helically het scherm met zuigingspijpen schoon. Omdat de back-flushing klep A opent, gebeurt de differentiële druk in de positie waar de groepsa pijpen het scherm contacteren. De differentiële druk = afzetdruk die - afzeta druk back-flushing. De omgekeerde stroom van het buitenkantfiltraat gaat het scherm over en spuit binnen in in de pijp van de groepsa zuiging. De onzuiverheden en de deeltjes op de binnenoppervlakte worden uitgespoeld door de omgekeerde stroom en de de filtratiecapaciteit wordt van het filterscherm geregenereerd. Nadat al het schermgebied wordt afgetast en door de zuigingspijpen schoongemaakt, wordt één die cyclus back-flushing voltooid. Tijdens het back-flushing, gaat de filtratie en slechts zeer lage schommeling van stroomtarief en de afzetdruk gebeurt.

 

Begin het grote deeltje functie door tijdwijze back-flushing na het lopen voor een periode. Houd back-flushing gesloten klep A en open het back-flushing van klep B. De toestelmotor drijft de pijpen van de groepsb zuiging back-flush uit de grote deeltjes die niet door de pijpen van de groepsa zuiging kunnen worden verwijderd, die het defect als gevolg van geaccumuleerde grote deeltjes lange tijd zullen vermijden.

 
De Pijp van de contactzuiging (CSN) dichter, Reinigingsmiddel
De pijp met veerwerking van de contactzuiging kan back-flush de deeltjes uit de het scherm binnenoppervlakte. IRL beweegt zich tegen de het scherm binnenoppervlakte, die zeer het ongefilterde water rond de pijp vermindert die in de pijp stromen wanneer het back-flushing. Het grootste deel van het water komt uit het filtraat tegenover de pijpen. Het verhoogt zeer de back-flushing snelheid en de intensiteit en verhoogt navenant de back-flushing prestaties. Zelfs wanneer filtrerend het troebele water met het fijne scherm, het scherm back-flushed schoon kan zijn volledig en het debiet houdt stabiel. Dit soort het back-flushing van principe is het meest efficiënte principe van alle huidige water zelfreinigende filters, dat van de stabiliteit van de het systeemverrichting van de waterbehandeling ervoor zorgt. Teruggewonnen Water Automatische Zelfreinigende Filter 50 - 3000m ³ /H Debietwaaier

 

 

Specificaties:

 
 
Min. Werkdruk 0.2MPa, 0.16MPa (met hulp back-flushing pomp)
Debietwaaier 503000m ³ /h
Toepasselijke Vloeistof Zeewater, Zoet water, Ander Ruw Water
Het Back-flushing van Vloeistof Gefiltreerd Schoon Water
Het werk Principe Enige Filter Ononderbroken Filtratie, het Automatische Back-flushing
Ontwerptemperatuur H0-50℃
Het Back-flushing van Cyclus Differentiële Druk 50KPa en Tijd
Differentieel Drukinstrument Intelligente Differentiële Drukzender
Installatierichting Horizontaal of Verticaal
Inham en Afzetnorm ANSI Flensclass150/din Flens PN10
Het Materiaal van het filterscherm 316L/904L
Intern Deelmateriaal PTFE/POM/316L
Koolstofstaalanticorrosion De rubberdeklaag van Voeringsrilsan
Het verzegelen van Materiaal NBR
Het Back-flushing van Klep Pneumatische Vleugelklep
Faciliteitenlevering 380V/AC, 0.4-0.6MPa maak en droog Samengeperste Lucht schoon
Naar maat gemaakt Ontwerp Het explosiebestendige Ontwerp impliceert Instrumenten en Controlesysteem

 

Toepassingen:

 

■ Toepasselijke Gebieden: de systemen van de waterbehandeling, ruw waterbehandeling, de systemen van de waterbehandeling, doorgevende koelsystemen, staal, pulp en papier, mijnbouw, petrochemische stof, metaal werkend, gemeentelijke faciliteiten en etc….

 

■ Toepasselijke Vloeistof: zeewater, grondwater, zeewater, meerwater, reservoirwater, vijverwater, koelwater, het water van de gekoelde water, hoge en lage druknevel, injectiewater die, hitte water, verbindingswater, dragend koelwater, bronwater, doorgevend proceswater ruilen, machinaal bewerkend koelmiddel, schoonmakende agent, schoonmakend water.

 
Teruggewonnen Water Automatische Zelfreinigende Filter 50 - 3000m ³ /H Debietwaaier

 

 

 

  

Contactgegevens
Mr. Sun