products

De zelfreinigende Automatische Achter Spoelende Filter aan XF-Reeks beschermt Filter

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: LIVIC
Certificering: ISO9001/SGS
Modelnummer: XF
Min. bestelaantal: 1 pc
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Polywood
Levertijd: 60 het werkdagen
Levering vermogen: 100pcs per jaar
Contact nu
Gedetailleerde informatie
Behuizing: 304,316L, Cs, 904L Filtratieclassificatie: 50-2000micron
Viscositeit: 1-40cp BEDRIJFSTEMPERATUUR: 0-95℃
Werkdruk: 0.6, MPa 1.0 DEBIET: 98000m ³ /h
Hoog licht:

Backflush Filter System

,

Auto Backflush Filter


Productomschrijving

Zelfreinigende Automatische Achter Spoelende Filter om Filter vóór UVsysteem te beschermen

 

 

Beschrijving

 

XF is de reeks Automatische Back-flushing Filter een nieuw systeem van de generatie zelfreinigend filtratie dat onafhankelijk door LIVIC wordt ontworpen, is het geïntegreerd met een aantal ingelaste filterelementen. Wanneer de filterelementen worden belemmerd, speciaal zal ontworpen back-flushing wapen de elementen één voor één schoonmaken. Als high-end zelfreinigende filter, wordt het vooral ontworpen voor klanten die goede kwaliteit en hoge eliability in overweging ten eerste vergen. De XF-filter bestaat uit hoogste kwaliteits de essentiële delen van wereldklasse, zoals filterelement, toestelmotor, controlesysteem, etc….

Vergeleken met gewone netwerktype zelfreinigende filter, XF-heeft de Reeks Automatische Back-flushing Filter unparallel voordelen. Het heeft stijf en duurzaam v-GROEF filterelement, hoogst eenvormige groefbreedte, groot filtergebied in enige filter, super hoog debiet tot 3000m3/h in enige filter, fijne filtratie bij de lage snelheid van de oppervlaktestroom, hoge betrouwbaarheid. Het is op de filtratie van vuil water van toepassing dat het type van oliemodder onzuiverheden, zachte en kleverige onzuiverheden, hoog gehalteonzuiverheden, kleine hoeveelheid bevat haren en vezels.

 

XF is de reeks Automatische Back-flushing Filter, die de filtratieclassificatie zich van micron 50-2000 en zijn lijngrootte uitstrekt beschikbaar bij 2 ' ‚aan 24‘ ‚.XF Filter heeft 3 sub-reeksen: De serie S, als grote filter van het filtergebied, is op hoge debietfiltratie of hoge precisiefiltratie van toepassing; M de reeks, als kleine filter van het filtergebied, is op lage debietfiltratie of ruwe rangfiltratie van toepassing; T de reeksen worden speciaal ontworpen voor super hoog debiet bij ruwe classificaties. Zie het cijfer aangaande pagina 3 de juiste reeks selecteren.

 

XF kan de reeks Automatische Back-flushing Filter de vaste deeltjes uit divers watermiddel en lage viscositeitsvloeistof (b.v. machinaal bewerkend koelmiddel) verwijderen. Het maakt de vloeistof netheids aan vereiste voldoen en beschermt stroomafwaarts zeer belangrijk materiaal tegen het belemmeren, het vernederen en het bevuilen. Het verhoogt de belangrijkste materiaal lopende efficiency en de levensduur. XF de filter werkt automatisch onophoudelijk online en drukt de onderbrekingskosten, onderhoudskosten en loonkosten. XF is de reeks Automatische Back-flushing Filter de vooruitgegaane oplossing voor de zelfreinigende filtratie van water en lage kleverige vloeistoffen.

 

Zelfreinigend de Controlesysteem van ACS

 

XF integreert het zelfreinigende de controlesysteem van ACS van de filter de parallelle controle met zowel drukdaling als hetvastgestelde schoonmaken. De klanten kunnen de filter controleren volgens de de dienstvoorwaarde efficiënt in werking te stellen. DCS-de afstandsbedieningtoegang is beschikbaar indien cumstom-gemaakt vereist ontwerp. Drukdaling het schoonmaken de wijze is op de meeste voorwaarden van toepassing en het is de meest efficiënte het schoonmaken teweegbrengende wijze, omdat de drukdaling op de accumulatie van de filtercake of het belemmeren van filterelementen wijst. Wanneer de drukdaling de vastgestelde waarde bereikt, begint de zelfreinigende actie. Over het algemeen stellen wij 0.05MPa als het schoonmaken waarde van de drukdaling voor. En het kan tussen 0,01 en 0.1MPa volgens de specifieke voorwaarde worden aangepast. De tijd-vastgestelde het schoonmaken wijze kan van 0 tot 24 uren worden aangepast. Als de drukdaling het schoonmaken wijzedefecten, de tijd-vastgestelde wijze nog werkt, wat als definitieve veiligheidsbescherming dienst doet. De schoonmakende cyclus zou dicht bij de gemiddelde periode zoals onder de drukdaling het schoonmaken wijze moeten worden geplaatst.


ACS heeft twee de dalingsinstrumenten van de typesdruk. De zender van de drukdaling kan output de drukdaling in real time, hoge gevoeligheid en betrouwbaarheid heeft en goed voor de verre controle van DCS is; De schakelaar van de drukdaling die speciaal door LIVIC wordt ontworpen, heeft hoge gevoeligheid en betrouwbaarheid op lange termijn. Het heeft twee reeks-punten van de drukdaling. De plaatsende precisie is ±5 Kpa. Één plaatsend punt is voor het schoonmaken de waarde van de drukdaling ex plaatsen (. 0.05Mpa) en andere is voor het alarm wanneer drukdaling hoger dan normaal, die aan DCS-controlesysteem kan worden verbonden.

 

Het Back-flushing van het Werk Principe

[Het Filtreren] Vloeibare stromen in de filter via de inham, een deel van vloeibare stromen direct door filterelementen van de lagere einden; een ander deel van vloeibare stromen door de distributiepijp en in het bovenste gedeelte van de filter en dan stromen in de filterelementen van de hogere en lagere einden tegelijkertijd, en toen stromen door de interne oppervlakte van filterelement en gaan van de afzet uit. De onzuiverheden worden onderschept door de elementen en de filtercake accumuleert langzaam, wat tot geleidelijk aan drukdaling leidt die tussen de inham en de afzet stijgt. Het wijst erop dat de filtercake bepaalde dikte bereikt, en de stroom van filterelement wordt lager.

[Het Back-flushing] wanneer de vooraf ingestelde drukdaling of de tijd overschrijden, wordt het zelfreinigende programma teweeggebracht. De toestelmotor drijft het schoonmakende wapen om op één element aan GLB het hogere eind van het element gedeeltelijk te richten en zijn lager eind te verbinden met de schoonmakende pijp. En opent de schoonmakende klep en verbindt dan het element en het lossen van pijp. de differentiële druk tussen de buitenkant van het element en het lossen van pijp zal het filtraat maken back-flush het filterelement, verjaagde filtercake en naar beneden in de rioleringspijp worden gezuiverd. Nadat één element schoonmaakte, sluit de schoonmakende klep en de het schoonmaken wapendoelstellingen bij de volgende. Toen alle filterelementen schoonmaakten, worden de volledige back-flushing opeenvolgingen afgewerkt.

[Het Plaatsen] de Plaatsende schijf en het schoonmakende wapen zijn geïnstalleerd op de schacht die door de toestelmotor wordt gedreven. Elk plaatsend gat op de schijf past elk element aan en het schoonmakende wapen beantwoordt aan één gat. Wanneer één gat het kanaal van het plaatsen van sensor bereikt, de sensoroutput het signaal om de toestelmotor tegen te houden. Het schoonmakende wapen heeft één element tegelijkertijd beoogd. De schoonmakende klep opent want verscheidene seconden tot het element wordt schoongemaakt. Dan blijft de toestelmotor roterend. Wanneer het volgende gat op schijf het sensorkanaal bereikt, zal de toestelmotor ophouden en het volgende element wordt schoongemaakt.

 

Specificaties:

 

Sub-reeksen XFM/XFS/XFT
Toepasselijke Vloeistof Water en vloeistof van lage viscositeit (<40cps>
Laagste het Werk DP Differentiële druk tussen de afzet en het lossen van afzet >0.15MPa
De Klasse van de ontwerpdruk 0.6MPa/1.0MPa/1.6MPa/2.0MPa
Ontwerptemperatuur 0-95°C
Debietwaaier 178000m ³ /h
Filtergebied 4970cm ² - 89530cm ²
Zelfreinigend DP 0.05MPa-0.07MPa
Controlesysteem parallelle controle van differentiële druk en tijd
DP-Instrument Differentiële drukzender, differentiële drukschakelaar
Toestelmotor 120W, in drie stadia, 380V, beschermingsklasse IP55, CCWU
Inham en afzetgrootte 2“ — 24“
Verbindingsnorm flens, HG20592-2009 (Standaardontwerp), HG20615-2009 (ANSI B16.5 compatibel systeem)
Filterelement V-GROEF het reeks ingelaste scherm, materiële 316L/SuperDuplex/Ti2
Nat Deelmateriaal 304/316L/CS, speciaal beschikbaar materiaal (zoals 904L, duplexs.s.)
Binnenvoering Epoxy, PA11 voor Cs-Huisvesting of speciaal anticorrosief vereiste
Huisvestend Verzegelend Materiaal NBR (Standard/VITON (FKM)
Het lossen van Klep Pneumatische roestvrij staalklep of vleugelklep, beschermingsklasse IP65
Faciliteitenlevering Samengeperste lucht: schoon en droog, 0.4-0.6MPa, 380V AC, 24V gelijkstroom

 

Toepassingen:

 

De toepasselijke industrieën: Waterbehandeling, staal, pulp en papier, mijnbouw, petrochemische stof, het machinaal bewerken, gemeentelijk, irrigatie enz.

Typische toepasselijke vloeistoffen: Grondwater, zeewater, meer, reservoirwater, vijverwater, het koelen wateromloop, bevroren water, hoge en lage voltagestroom om water, straalwater, hittewater, verbindingswater, dragend koelwater, het water van de oliebronnennota, proces van doorgevend water te doorweken, machinaal bewerkend koelmiddel, schoonmakende agenten, schoonmakend water, enz.

 

Hoofddelen

1 inham 2 Afzet 3 Schoonmakend Wapen 4 Toestelmotor 5 instelmechanisme 6 Filterelement 7 Dekkingsplaat 8 Distributiepijp
9 schoonmakende Pijp 10 het Lossen Pijp 11 het Lossen Pijp 12 Schoonmakende Klep 13 Ongefilterde Vloeistof 14 Filtraat 15 Actuator 16 Opening 17 Steunbeen

 

De zelfreinigende Automatische Achter Spoelende Filter aan XF-Reeks beschermt Filter

Contactgegevens
Mr. Sun