• Shanghai LIVIC Filtration System Co., Ltd.
    M. Gustova
    LIVIC is onze waard-vertrouwenspartner en privide ons betrouwbare filtratiesteun.
  • Shanghai LIVIC Filtration System Co., Ltd.
    Mevr. Shurko
    LIVIC verstrekt ons de juiste filter voor onze het schilderen filtratie.
Contactpersoon : Lyla Tan
Telefoonnummer : 86.21.68173577-8024

De zelfreinigende Automatische Achter Spoelende Filter aan XF-Reeks beschermt Filter

Plaats van herkomst Shanghai
Merknaam LIVIC
Certificering ISO9001/SGS
Modelnummer XF
Min. bestelaantal 1 pc
Prijs Negotiation
Verpakking Details Polywood
Levertijd 60 het werkdagen
Levering vermogen 100pcs per jaar
Productdetails
Housing Material 304,316L,CS, 904L Filtration Rating 50-2000micron
Viscosity 1-40cp Working Temperature 0-95℃
Working Pressure 0.6, 1.0 MPa Flowrate 9-8000m³/h
Hoog licht

Backflush Filtersysteem

,

De auto Backflush Filter

,

Zelfreinigend Backflush Waterfilter

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Zelfreinigende Automatische Achter Spoelende Filter om Filter vóór UVsysteem te beschermen

De zelfreinigende Automatische Achter Spoelende Filter aan XF-Reeks beschermt Filter 0

 

Beschrijving

 

XF is de reeks Automatische Back-flushing Filter een nieuw systeem van de generatie zelfreinigend die filtratie onafhankelijk door LIVIC wordt ontworpen, is het geïntegreerd met een aantal ingelaste filterelementen. Wanneer de filterelementen worden belemmerd, speciaal zal ontworpen back-flushing wapen de elementen één voor één schoonmaken. Als high-end zelfreinigende filter, wordt het vooral ontworpen voor klanten die goede kwaliteit en hoge eliability in overweging ten eerste vergen. De XF-filter bestaat uit hoogste kwaliteits de essentiële delen van wereldklasse, zoals filterelement, toestelmotor, controlesysteem, etc….

Vergeleken met gewone netwerktype zelfreinigende filter, XF-heeft de Reeks Automatische Back-flushing Filter unparallel voordelen. Het heeft stijf en duurzaam v-GROEF filterelement, hoogst eenvormige groefbreedte, groot filtergebied in enige filter, super hoog debiet tot 3000m3/h in enige filter, fijne filtratie bij de lage snelheid van de oppervlaktestroom, hoge betrouwbaarheid. Het is op de filtratie van vuil water van toepassing die het type van oliemodder onzuiverheden, zachte en kleverige onzuiverheden, hoog gehalteonzuiverheden, kleine hoeveelheid bevatten haren en vezels.

 

XF is de reeks Automatische Back-flushing Filter, die de filtratieclassificatie zich van micron 50-2000 en zijn lijngrootte uitstrekt beschikbaar bij 2 ' ‚aan 24‘ ‚.XF Filter heeft 3 sub-reeksen: De serie S, als grote filter van het filtergebied, is op hoge debietfiltratie of hoge precisiefiltratie van toepassing; M de reeks, als kleine filter van het filtergebied, is op lage debietfiltratie of ruwe rangfiltratie van toepassing; T de reeksen worden speciaal ontworpen voor super hoog debiet bij ruwe classificaties. Zie het cijfer aangaande pagina 3 de juiste reeks selecteren.

 

XF kan de reeks Automatische Back-flushing Filter de vaste deeltjes uit divers watermiddel en lage viscositeitsvloeistof (b.v. machinaal bewerkend koelmiddel) verwijderen. Het maakt de vloeistof netheids aan vereiste voldoen en beschermt stroomafwaarts zeer belangrijk materiaal tegen het belemmeren, het vernederen en het bevuilen. Het verhoogt de belangrijkste materiaal lopende efficiency en de levensduur. XF de filter werkt automatisch onophoudelijk online en drukt de onderbrekingskosten, onderhoudskosten en loonkosten. XF is de reeks Automatische Back-flushing Filter de vooruitgegaane oplossing voor de zelfreinigende filtratie van water en lage kleverige vloeistoffen.

 

Zelfreinigend de Controlesysteem van ACS

 

XF integreert het zelfreinigende de controlesysteem van ACS van de filter de parallelle controle met zowel drukdaling als hetvastgestelde schoonmaken. De klanten kunnen de filter controleren volgens de de dienstvoorwaarde efficiënt in werking te stellen. DCS-de afstandsbedieningtoegang is beschikbaar indien cumstom-gemaakt vereist ontwerp. Drukdaling het schoonmaken de wijze is op de meeste voorwaarden van toepassing en het is de meest efficiënte het schoonmaken teweegbrengende wijze, omdat de drukdaling op de accumulatie van de filtercake of het belemmeren van filterelementen wijst. Wanneer de drukdaling de vastgestelde waarde bereikt, begint de zelfreinigende actie. Over het algemeen stellen wij 0.05MPa als het schoonmaken waarde van de drukdaling voor. En het kan tussen 0,01 en 0.1MPa volgens de specifieke voorwaarde worden aangepast. De tijd-vastgestelde het schoonmaken wijze kan van 0 tot 24 uren worden aangepast. Als de drukdaling het schoonmaken wijzedefecten, de tijd-vastgestelde wijze nog werkt, wat als definitieve veiligheidsbescherming dienst doet. De schoonmakende cyclus zou dicht bij de gemiddelde periode zoals onder de drukdaling het schoonmaken wijze moeten worden geplaatst.


ACS heeft twee de dalingsinstrumenten van de typesdruk. De zender van de drukdaling kan output de drukdaling in real time, hoge gevoeligheid en betrouwbaarheid heeft en goed voor de verre controle van DCS is; De schakelaar van de drukdaling speciaal door LIVIC wordt ontworpen, heeft hoge gevoeligheid en betrouwbaarheid die op lange termijn. Het heeft twee reeks-punten van de drukdaling. De plaatsende precisie is ±5 Kpa. Één plaatsend punt is voor het schoonmaken de waarde van de drukdaling ex plaatsen (. 0.05Mpa) en andere is voor het alarm wanneer drukdaling hoger dan normaal, die aan DCS-controlesysteem kan worden verbonden.

 

Het Back-flushing van het Werk Principe

[Het Filtreren] Vloeibare stromen in de filter via de inham, een deel van vloeibare stromen direct door filterelementen van de lagere einden; een ander deel van vloeibare stromen door de distributiepijp en in het bovenste gedeelte van de filter en dan stromen in de filterelementen van de hogere en lagere einden tegelijkertijd, en toen stromen door de interne oppervlakte van filterelement en gaan van de afzet uit. De onzuiverheden worden onderschept door de elementen en de filtercake accumuleert langzaam, wat tot geleidelijk aan drukdaling leidt die tussen de inham en de afzet stijgen. Het wijst erop dat de filtercake bepaalde dikte bereikt, en de stroom van filterelement wordt lager.

[Het Back-flushing] wanneer de vooraf ingestelde drukdaling of de tijd overschrijden, wordt het zelfreinigende programma teweeggebracht. De toestelmotor drijft het schoonmakende wapen om op één element aan GLB het hogere eind van het element gedeeltelijk te richten en zijn lager eind te verbinden met de schoonmakende pijp. En opent de schoonmakende klep en verbindt dan het element en het lossen van pijp. de differentiële druk tussen de buitenkant van het element en het lossen van pijp zal het filtraat maken back-flush het filterelement, verjaagde filtercake en naar beneden in de rioleringspijp worden gezuiverd. Nadat één element schoonmaakte, sluit de schoonmakende klep en de het schoonmaken wapendoelstellingen bij de volgende. Toen alle filterelementen schoonmaakten, worden de volledige back-flushing opeenvolgingen afgewerkt.

[Het Plaatsen] de Plaatsende schijf en het schoonmakende wapen zijn geïnstalleerd die op de schacht door de toestelmotor wordt gedreven. Elk plaatsend gat op de schijf past elk element aan en het schoonmakende wapen beantwoordt aan één gat. Wanneer één gat het kanaal van het plaatsen van sensor bereikt, de sensoroutput het signaal om de toestelmotor tegen te houden. Het schoonmakende wapen heeft één element tegelijkertijd beoogd. De schoonmakende klep opent want verscheidene seconden tot het element wordt schoongemaakt. Dan blijft de toestelmotor roterend. Wanneer het volgende gat op schijf het sensorkanaal bereikt, zal de toestelmotor ophouden en het volgende element wordt schoongemaakt.

 

Specificaties:

 

Toepasselijke Vloeistof Ruw water, koelwater, proceswater en lage kleverige vloeistof (<40cps), TSS<300ppm
Min. het Werk DP Differentiële druk tussen de afzet en het back-flushing van afzet >0.15mPa
Filtratieclassificatie 502000µm
Standaardontwerpdruk 0.7MPa/1.0MPa, hogere beschikbare drukclassificatie
Huisvestingsnorm Fabriek Standard/ASME/PED/GB150
Vloeibare het Werk Temperatuur 0-95°C
Debietwaaier 1710560m ³ /h
Zelfreinigend DP 50-70kPa
Controlesysteem Gebaseerd op het controlemechanisme van SIEMENS, parallelle controlewijze van D.P. en tijd
Toestelmotor 180W/370W, 3 fasen, 380V, IP55, CCWU
Inham en Afzetgrootte 2“ - 24“ /DN50-DN1000
Verbindingsnorm Flens, HG20592-2009 (DIN-compatibel systeem)/HG20615-2009 (ANSI B16.5 compatibel systeem)
Filterelement V-GROEF laste SS filterelement, SS 304/316L, duplexss 2205/2507 in
Nat Deelmateriaal 304/316L/CS, speciaal beschikbaar materiaal (zoals duplexss 2205/2507)
Binnencorrosiebescherming Expoxyverf, PA11 of rubbervoering voor zeewaterweerstand
Huisvestend Verzegelend Materiaal NBR /EPDM/ VITON
Het Back-Flushing van Klep Wafeltjevleugelklep/volledig-havenkogelklep
Klepactuator Pneumatisch of elektrisch, IP65
Faciliteitenlevering 0.4-0.6mPa maak en droog lucht, 380V AC schoon

 

Toepassingen:

 

De toepasselijke industrieën: Waterbehandeling, staal, pulp en papier, mijnbouw, petrochemische stof, het machinaal bewerken, gemeentelijk, irrigatie enz.

Typische toepasselijke vloeistoffen: Het grondwater, het zeewater, het meer, het reservoirwater, het vijverwater, het koelen de wateromloop, de bevroren water, hoge en lage voltagestroom om water, straalwater, hittewater, verbindingswater, dragend koelwater, oliebronnen te doorweken nemen nota van water, proces van doorgevend water, machinaal bewerkend koelmiddel, schoonmakende agenten, schoonmakend water, enz.

 

Hoofddelen

1 inham 2 Afzet 3 Schoonmakend Wapen 4 Toestelmotor 5 instelmechanisme 6 Filterelement 7 Dekkingsplaat 8 Distributiepijp
9 schoonmakende Pijp 10 het Lossen Pijp 11 het Lossen Pijp 12 Schoonmakende Klep 13 Ongefilterde Vloeistof 14 Filtraat 15 Actuator 16 Opening 17 Steunbeen

 

De zelfreinigende Automatische Achter Spoelende Filter aan XF-Reeks beschermt Filter 1