Shanghai LIVIC Filtration System Co., Ltd.

  • China Shanghai LIVIC Filtration System Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shanghai LIVIC Filtration System Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shanghai LIVIC Filtration System Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shanghai LIVIC Filtration System Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shanghai LIVIC Filtration System Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business Fabrikant
Merken LIVIC
Aantal werknemers >100以上
Jaarlijkse omzet >7 Million
Opgericht Jaar 2009
Export pct 50% - 60%

Inleiding

 

China Shanghai LIVIC Filtration System Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

LIVIC is China die uitvoerig industrieel filtratiebedrijf met meer dan 10 jaar van ervaring leiden. Wij zijn gespecialiseerd bij zelfreinigende filtratietechnologieën en van de procesfiltratie technologieën. Wij dienen de industrieën zoals petrochemisch, fijn chemisch product, waterbehandeling, pulp en papier, de autoindustrie, voedsel en drank, marine, metaal die, enz. werken. Onze diverse zelfreinigende filtratietechnologieën zijn op de ruwe wateren, doorgevende koelwateren, oliën, chemische producten en polymeren van toepassing.

Wij leveren de producten van de hoge normfiltratie en bieden de professionele diensten aan vele internationale grote bedrijven en industrie-leidende bedrijven van China aan. Wij zijn ervaren in de projectsamenwerking met techniekbedrijven. Wij kunnen filtratiesystemen per internationale en specifieke industriële normen en op het vereiste van het de filtratieproces van de klant ontwerpen en vervaardigen. Wij leveren producten de van wereldklasse van de kwaliteitsfiltratie. Als u filtratie om producten met hoger niveau van prestaties, kwaliteit, veiligheid en de dienst verzoekt, kan LIVIC uw vertrouwen-waard partner zijn.

Onze klanten van het techniekbedrijf omvatten Worley Parsons, DURR, Lurgi, Tetrapak, Bayer-de Technologiedienst, bevorderen Speculant, SEI (Sinopec-Techniekintegratie), HUALU, Desmet Ballestra, ABB, enz. Ons eind - de gebruikersklanten omvatten BASF, Sinopec, Wacker, CNOOC, Akzo Nobel, Invista, DSM, LANXESS, Honeywell, Nalco, de uitstekende reputatie van enz. LIVIC, de producten van de hoge prestatiesfiltratie en professioneel ontwerpvermogen en de brede erkenning van de de dienstwinst.

LIVIC was opstelling in 2009 with10 miljoen CNY geregistreerd () betaald kapitaal en heeft ongeveer 100 werknemers. Het op de markt brengende centrum van LIVIC en het technologiecentrum worden gevestigd in Shanghai, China. Wij hebben twee productiebasissen, in Shanghai en een andere in Jiangsu-Provincie. LIVIC heeft ISO9001 overgegaan: de certificatie van 2015, voert ISO9001-ruim kwaliteitsbeheersysteem uit en het ASME/GB150-ontwerp, vervaardiging en inspectienorm, veroorzaakt filtermateriaal en precisieelementen volgens het gestandaardiseerde proces. LIVIC investeert constant in het onderzoek en de ontwikkeling van filtratietechnologie en krijgt een aantal octrooien. wegens de uitstekende markttransformatie van R&D is de verwezenlijkingen, LIVIC de High-tech Onderneming van Shanghai erkend door de Overheid van Shanghai sinds 2015 geweest.

LIVIC is een professioneel filtratiebedrijf met de globalized zaken en het netwerk van verkoop en de dienst rond de wereld. Wij hebben takken in de hoofdsteden van China zoals Peking, Guangzhou, Chengdu, Xi'an. Wij hebben ook agentschappen in België, Noorwegen, de V.S., Canada, Korea, Indonesië, India, Australië, Zuid-Afrika, de V.A.E, enz. Ons netwerk zal aan uw verzoek snel gevolg geven en zal u de lokale filtratieondersteunende dienst aanbieden.

 


 

 

 
 
 
Het mondiale Net van de Verkoopdienst
China Shanghai LIVIC Filtration System Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1
 
 

China Shanghai LIVIC Filtration System Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2
 

Geschiedenis

LIVIC was opstelling in 2009 met 10 miljoen CNY geregistreerd kapitaal en heeft ongeveer 110 werknemers. Het op de markt brengende centrum van LIVIC en het technologiecentrum worden gevestigd in Shanghai. Wij hebben twee productiebasissen, in Shanghai en andere in Jiangsu-Provincie. LIVIC heeft ISO9001 overgegaan: de certificatie van 2008, voert ISO9001-ruim kwaliteitsbeheersysteem uit en het ASME/GB150-ontwerp, vervaardiging en inspectienorm, veroorzaakt filtermateriaal en precisieelementen volgens het gestandaardiseerde proces. LIVIC investeert consistantly het onderzoek en de ontwikkeling van filtratietechnologie en wordt een aantal octrooien. wegens de uitstekende markttransformatie van R&D werden de verwezenlijkingen, LIVIC goedgekeurd als High-tech Onderneming van Shanghai door de Overheid van Shanghai in November, 2015.China Shanghai LIVIC Filtration System Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0China Shanghai LIVIC Filtration System Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1China Shanghai LIVIC Filtration System Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2China Shanghai LIVIC Filtration System Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3China Shanghai LIVIC Filtration System Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4China Shanghai LIVIC Filtration System Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5China Shanghai LIVIC Filtration System Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 6China Shanghai LIVIC Filtration System Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 7

 

 

Dienst

Wij leveren de producten van de hoge normfiltratie en bieden de professionele diensten aan vele internationale grote bedrijven en industrie-leidende bedrijven van China aan. Wij zijn ervaren in de projectsamenwerking met techniekbedrijven. Wij kunnen filtratiesystemen per internationale universele en specifieke de industrienormen en op het vereiste van het de filtratieproces van de klant ontwerpen en vervaardigen. Wij leveren producten de van wereldklasse van de kwaliteitsfiltratie. Als u filtratie om producten met de hogere normprestaties, kwaliteit, veiligheid en dienst verzoekt, kan LIVIC uw vertrouwen-waard partner zijn.

China Shanghai LIVIC Filtration System Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

Co. van het de Filtratiesysteem van Shanghai LIVIC, Ltd.

1 de Structuurgrafiek van de bedrijforganisatie

 

China Shanghai LIVIC Filtration System Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 2 verklaring van Code en Werknemersdetails 

Code Afdeling
A Algemene Manager
B Verkoopdienst.
C Technologiedienst.
D Productdienst.
E Admin. En u-Dienst.
F Aankoopdienst.
G Financiële Dienst.

 

 

China Shanghai LIVIC Filtration System Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Laat een bericht achter