products

0.05 - 33㎡ van de de Huisvestings Industriële Pijpleiding van de mandfilter de Filterzeef voor Fijne Chemische producten

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: LIVIC
Certificering: ISO9001/SGS
Modelnummer: SF
Min. bestelaantal: 1 pc
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Polywood
Levertijd: 45 het werkdagen
Levering vermogen: 1000PCS PER JAAR
Contact nu
Gedetailleerde informatie
Behuizing: 316L, Cs, 304 Filtratieclassificatie: 50-8000micron
Viscositeit: 1-30000cp Aantal Mand: 1-24
Ontwerpdruk: 0.6MPa, 1.0MPa Filtergebied: 0.05-33㎡
Hoog licht:

Stainless Steel Basket Filter

,

Water Filter Housing


Productomschrijving

Industriële pijplijn filter zeef mand filter behuizing

Beschrijving

SF-serie basketfilter (SF-filter kortweg) is de benodigde apparatuur op de pijpleiding, omdat het veilig-schermfilter grote verontreinigende deeltjes verwijdert en belangrijke apparatuur zoals pompen, sproeiers, warmtewisselaars en kleppen beschermt. Het kan uiteraard de levensduur van belangrijke uitrustingen verlengen, de operationele efficiëntie verbeteren en het risico van kostbare systeemuitval voorkomen. SF-filter werkt ook goed als direct groot-deeltjesfilter. De metalen filtermand is herbruikbaar door reiniging en kost minder filtermediaconsumptie. De DuraSEP en PerSEP filtermanden, speciaal ontworpen voor SF-filters, zijn duurzaam en uiterst betrouwbaar. SF-filter kan op pijpleidingen van 1 tot 48 inch worden geïnstalleerd. De standaard ontwerpdruk is 0,6 MPa en 1,0 MPa. Hogere ontwerpdruk op maat is beschikbaar.

SF-filter heeft 5 subreeksen: SFS-serie heeft een configuratie met één mand, een snel open ontwerp, geschikt voor de meeste toepassingen bij een lage stroomsnelheid, flexibele inlaat- en uitlaatlay-out zijn beschikbaar; SFS-serie heeft ook een configuratie met één mand, geflensde afdichting, bouten en moeren, geschikt voor hogedruktoepassingen. SFM-serie heeft multi-basketconfiguratie, quick-open ontwerp, geschikt voor toepassingen met hoge stroomsnelheid en met voordelen van compacte constructie, groot filteroppervlak, flexibele mondstukindeling en gemakkelijke verwisseling en reiniging van de mand. SFV-serie heeft ook multi-basketconfiguratie, geflensde afdichting, bouten en moerenbevestiging, geschikt voor hogedruktoepassingen.SFZ-serie heeft een configuratie met één mand, de inlaat en uitlaat bevinden zich op dezelfde horizontale middellijn, waarvoor geen elleboogbuisaansluiting vereist is.

specificaties:

SF-filtersubseries SFS SFF SFM SFV SFZ
Optionele filtermand DuraSEP filtermand, PerSEP filtermand
Standaard ontwerpdruk 0.6MPa / 1.0MPa
Aantal mandjes 1-24
Filtratie Rating (μm) 50-8000
Filteroppervlak (m2) 0,05-33
Toepasselijke viscositeit (cp) 1-30.000
Materiaal uit natte delen huisvesten 304 / 316L / CS

toepassingen:

■ Toepasselijke industrieën: fijne chemicaliën, waterbehandelingssystemen, pulp en papier, automobielindustrie, petrochemie, machinale bewerking, coatings, elektronica enz.
■ Toepasselijke vloeistoffen: ruime toepasbaarheid, alle vloeistoffen bevatten microverontreinigingen

Contactgegevens
Mr. Sun