LIVIC-TENTOONGESTELD VOORWERP BIJ DE WINDENERGIE 2021 VAN CHINA

October 22, 2021
Laatste bedrijfsnieuws over LIVIC-TENTOONGESTELD VOORWERP BIJ DE WINDENERGIE 2021 VAN CHINA

Op 18 Oktober, werd de WINDENERGIE van CHINA van 2021, één van de grootste jaarlijkse evenementen van de wereld in de industrie van de windenergie, plechtig geopend op het Internationale de Tentoonstellingscentrum van China (nieuw paviljoen). Met het thema van koolstofneutralisatie, nieuwe kansen voor windenergieontwikkeling, concentreerde de tentoonstelling zich op het tonen van de scherp-randverwezenlijkingen op het gebied van windenergie en energie de keten van de opslagindustrie, evenals de transformatiepraktijk van de industrie van de windenergie onder de achtergrond van koolstofneutralisatie.


Als leverancier van het smeermiddel en de hydraulische filtraitonoplossingen voor windturbine, toont LIVIC het recentste filtratiesysteem voor smeermiddel en hydraulische vloeistoffen voor windturbine, met inbegrip van FL14/FW15-Reeks Gealigneerde Filters die schadelijke verontreinigende stoffen verwijderen en de versnellingsbak van de windturbine beveiligen, en FU-Filters van de Reeks de Off-line die Diepte voor het behoud van smeermiddel worden gebruikt om de ultra-fine deeltjes, de vernis en de vochtigheid te verwijderen, de smeermiddelverslechtering te vertragen en de beste arbeidsvoorwaarde te houden.

Verbleven door de hoge prestaties, hoog - de kwaliteit en de hoge betrouwbaarheid ontwerpen en de productienorm, LIVIC hoog - de elementen van de kwaliteitsfilter zijn ideaal voor smeermiddel en hydraulische filtratie in windturbine en alternatief aan andere merken zoals Hydac, Internoman en MAHLE. LIVIC toont de GearClean-Reeks bi-schat filterpatroon voor de Versnellingsbak van de Windturbine, BetaClean-de filterpatroon van de Reeks lage druk glassfiber, HyperClean-de filterpatroon van de Reekshoge druk glassfiber, EcoClean-patroon van de de oliefilter van de Reeks de de coreless bouw en QLS-ontluchter van de Reekslucht.

Hydraulisch de filtratieeind van LIVIC - de gebruikersklanten, met inbegrip van Elektrisch Shanghai, Haizhuang-Wind (een CSIC-bedrijf) en Siemens, zijn vrij tevreden met LIVIC-producten. Bij de Windenergie van China, het technische team van LIVIC ruilde de verkoop en, de fabrikanten van de windturbine, de versnellingsbakfabrikanten en de oliefabrikanten, zoals Exxon Mobil en Castrol, diepgaande meningen over de technologie van de oliefiltratie.

Tentoonstellingsnaam: De Windenergie 2021 van China
Datum: 18-20 oktober, 2021
Tentoonstellingstrefpunt: Internationaal China
Tentoonstellingscentrum (Nieuw Trefpunt)
 Adres: NO.88, Tianzhuyuxiang-Road, Shunyi-District, Peking, China
 LIVIC-Cabine nr. : E327

  
laatste bedrijfsnieuws over LIVIC-TENTOONGESTELD VOORWERP BIJ DE WINDENERGIE 2021 VAN CHINA  0