• Shanghai LIVIC Filtration System Co., Ltd.
    M. Gustova
    LIVIC is onze waard-vertrouwenspartner en privide ons betrouwbare filtratiesteun.
  • Shanghai LIVIC Filtration System Co., Ltd.
    Mevr. Shurko
    LIVIC verstrekt ons de juiste filter voor onze het schilderen filtratie.
Contactpersoon : Lyla Tan
Telefoonnummer : 86.21.68173577-8024

Dragende Koelwater van de hoge Prestaties het Auto Schone Filter voor Elektrische centrale

Plaats van herkomst Shanghai
Merknaam LIVIC
Certificering ISO9001/SGS
Modelnummer GFK
Min. bestelaantal 1 pc
Prijs Negotiation
Verpakking Details Polywood
Levertijd 60 het werkdagen
Levering vermogen 100pcs per jaar
Productdetails
HOUSING WET PART MATERIAL CS/316L/2205 Duplex SS FILTRATION DEGREE 15-300 micron
APPLICABLE LIQUID sea water, brackish water, fresh water, other raw water FLOWRATE RANGE 50-3000m³/h
INLET & OUTLET SIZE DN80-DN600 STANDARD DESIGN PRESSURE 1.0MPa
Hoog licht

Automatische Waterfilter

,

De Filter van het proceswater

,

Elektrische centrale Zelfreinigende Filter

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Automatische Terugslagfilter voor de Filtratiegfk Reeks van het Ballastwater

 
Beschrijving

 

GFK-is de reeks automatische zelfreinigende filter de in het bijzonder ontworpen hoge prestatiesfilter door LIVIC voor de filtratie van het ballastwater bij typisch 25 micron of 40 micronclassificatie. De automatische zelfreinigende filter kan de opgeschorte vaste lichamen, sediment en planktons van het water efficiënt verwijderen. Het is de sleutel om het desinfectiesysteem te houden efficiënt lopend. De GFK-reeks automatische zelfreinigende filter voldoet aan het veeleisende vereiste van IMO en USCG-typegoedkeuringsprestatietest.

 

De automatische zelfreinigende filter maakt en regenereert het filterscherm met de meest efficiënte en stabiele zuigingspijp die principe back-flushing schoon. Het kan efficiënte zelfreinigende prestaties en het werk onophoudelijk met één enkele filter houden. Het back-flushing onderbreekt niet het proces van de waterfiltratie. Toegepast met het innovatieve ontwerp van LIVIC, is de zelfreinigende filter van GFK universeel voor diverse watertypes met inbegrip van het ruwe water. Het kan voor een lange termijn zonder defect en onderhoud lopen. GFK-bereikt de reeks zelfreinigende filter het internationale prima niveau in de standaard, lopende prestaties van het productontwerp en kwaliteit, die aan het meest veeleisende vereiste van eind - gebruikers voldoet.

 

Het water stroomt binnen in het scherm van de filterinham, krijgt door het scherm en vloeit van de afzet weg. De onzuiverheidsdeeltjes worden geblokkeerd door het het schermnetwerk. Na de accumulatie van meer deeltjes, neemt de daling van de filtratiedruk toe om waarde (gewoonlijk 50 KPa) vooraf in te stellen. Het controlesysteem brengt de het schoonmaken opeenvolgingen teweeg. Open de back-flushing klep A en de hulp back-flushing pomp. De toestelmotor drijft tegelijkertijd de vergeldende scanner. De dual-channel back-flushing buis beweegt en maakt binnen helically het scherm met zuigingspijpen schoon. Omdat de back-flushing klep A opent, gebeurt de differentiële druk in de positie waar de groepsa pijpen het scherm contacteren. De differentiële druk = afzetdruk die - afzeta druk back-flushing. De omgekeerde stroom van het buitenkantfiltraat gaat het scherm over en spuit binnen in in de pijp van de groepsa zuiging. De onzuiverheden en de deeltjes op de binnenoppervlakte worden uitgespoeld door de omgekeerde stroom en de de filtratiecapaciteit wordt van het filterscherm geregenereerd. Nadat al het schermgebied wordt afgetast en door de zuigingspijpen schoongemaakt, wordt één die cyclus back-flushing voltooid. Tijdens het back-flushing, gaat de filtratie en slechts zeer lage schommeling van stroomtarief en de afzetdruk gebeurt.

 

Begin het grote deeltje functie door tijdwijze back-flushing na het lopen voor een periode. Houd back-flushing gesloten klep A en open het back-flushing van klep B. De toestelmotor drijft de pijpen van de groepsb zuiging back-flush uit de grote deeltjes die niet door de pijpen van de groepsa zuiging kunnen worden verwijderd, die het defect als gevolg van geaccumuleerde grote deeltjes lange tijd zullen vermijden.

 

Dragende Koelwater van de hoge Prestaties het Auto Schone Filter voor Elektrische centrale 0

Het Aftastenrug die van de zuigingspijp - spoelen

 
GFK-maakt de reeks automatische zelfreinigende filter en regenereert het scherm door het aftasten die van de zuigingspijp het werk principe back-flushing schoon. Slechts minder dan 0,1% klein filtergebied back-flushed tijdens het schoonmaken. Zo kan het scherm worden voltooid schoongemaakt door de extreme hoge snelheids omgekeerde stroom en oppervlakte 100 kan efficiënt en uniform schoongemaakt zijn. De schommeling van de afzetdruk is zeer laag en de afvalwaterlossingen zeer weinig wanneer het back-flushing. Sommige automatische kaarstype filters hebben ernstige dode hoeken wanneer het back-flushing, worden snel belemmerd wanneer het filtreren van het troebele water en slagen zelfs er niet in soms te werken.
 
Intern Oppervlakteanticorrosion Proces

 

GFK-aanbieding twee van Reeks voerde Automatische Zelfreinigende filters soorten zeewater bestand ontwerp, rubber koolstofstaal en Rilsan bedekte koolstofstaal met een laag, dat aan het vereiste op lange termijn van de zeewaterfiltratie kan voldoen. De klanten met hoger die vereiste kunnen de filterhuisvesting selecteren van duplexroestvrij staal 2205 wordt gemaakt.

 
 
 

Specificaties:

 
 
Min. Werkdruk 0.2MPa, 0.16MPa (met hulp back-flushing pomp)
Het Back-flushing van Vloeistof Gefiltreerd Schoon Water
Het werk Principe Enige Filter Ononderbroken Filtratie, het Automatische Back-flushing
Ontwerptemperatuur 0-50℃
Het Back-flushing van Cyclus Differentiële Druk 50KPa en Tijd
Differentieel Drukinstrument Intelligente Differentiële Drukzender
Installatierichting Horizontaal of Verticaal
Inham en Afzetnorm ANSI Flensclass150/din Flens PN10
Huisvestend Nat Deelmateriaal CS/316L/2205 duplexss
Het Materiaal van het filterscherm 316L/904L
Intern Deelmateriaal PTFE/POM/316L
Koolstofstaalanticorrosion De rubberdeklaag van Voeringsrilsan
Verzegelend Materiaal NBR
Het Back-flushing van Klep Pneumatische Vleugelklep
Faciliteitenlevering 380V/AC, 0.4-0.6MPa maak en droog Samengeperste Lucht schoon
Naar maat gemaakt Ontwerp Het explosiebestendige Ontwerp impliceert Instrumenten en Controlesysteem

 

Toepassingen:

 

Toepasselijke Gebieden: ballastwater, zeewater, brak water, zoet water, van de waterbehandeling systemen, ruw waterbehandeling, de systemen van de waterbehandeling, doorgevende koelsystemen, staal, pulp en papier, mijnbouw, petrochemische stof, metaal werkend, gemeentelijke faciliteiten en etc….

 

Toepasselijke Vloeistof: zeewater, grondwater, zeewater, meerwater, reservoirwater, vijverwater, koelwater, het water van de gekoelde water, hoge en lage druknevel, injectiewater die, hitte water, verbindingswater, dragend koelwater, bronwater, doorgevend proceswater ruilen, machinaal bewerkend koelmiddel, schoonmakende agent, schoonmakend water.

 
Dragende Koelwater van de hoge Prestaties het Auto Schone Filter voor Elektrische centrale 1